| Kompatybilność z kuchenkami | Wszystkie płyty grzewcze
| Indukcyjne, gazowe, ceramiczne | Gazowe | Indukcyjne, gazowe, elektryczne, ceramiczne | Elektryczne, gazowe, indukcyjne
| Ceramiczna, Elektryczna, Gazowa, Indukcyjna
| Indukcja
| Gaz, Indukcja
| Indukcja
| Gaz, Indukcja
| Ceramiczna, Elektryczna, Gazowa, Indukcyjna
| Ceramiczna, Elektryczna, Gazowa, Indukcyjna
| Gazowe, indukcyjne, elektryczne, piekarniki | Ceramiczna, Elektryczna, Gazowa, Indukcyjna
| Wszystkie płyty grzewcze: ceramiczne, elektryczne, gazowe, halogenowe, indukcyjne
| Cewka elektryczna, Gaz, Indukcja
|
| Uchwyty | Nitowany, pojedynczy długi uchwyt, stal nierdzewna, nienagrzewający się
| Ergonomiczny
| Metalowe | Stal nierdzewna, Dwa uchwyty
| Metalowe | Metalowe | | Ergonomiczny, pojedynczy długi uchwyt, nienagrzewający się
| Ergonomiczny uchwyt
| Odporny na wysokie temperatury, Długi uchwyt i uchwyt pomocniczy, Można używać w piekarniku, Stal nierdzewna
| Metalowe | Stal nierdzewna, dwa uchwyty (długi uchwyt i uchwyt pomocniczy)
| Metalowe | 2. Ergonomiczny, Stal nierdzewna
| Ergonomiczny, metalowy | Stal nierdzewna, pojedynczy uchwyt z ergonomicznym chwytem
|
| Odporność na wysokie temperatury | Odporny na wysokie temperatury
| Można używać w piekarniku / Nadaje się do piekarnika / Do piekarnika
| | Odporne na temperaturę do 250°C, do piekarnika
| | | | | | Można używać w piekarniku / Nadaje się do piekarnika / Do piekarnika
| | | Odporny na wysokie temperatury
| | | |
| Przeznaczenie do smażenia | | Smażenie w głębokim tłuszczu, Smażenie na maśle/oleju, Obsmażanie, Smażenie na płytkim tłuszczu, Smażenie w woku/mieszanie podczas smażenia
| | Smażenie na dużym ogniu, Smażenie w ruchu
| | Smażenie w głębokim tłuszczu, Smażenie, Obsmażanie, Smażenie na małej ilości tłuszczu, Smażenie w ruchu (stir-fry)
| | | | | | Smażenie na małym ogniu, Smażenie w ruchu
| | Smażenie na dużym ogniu, Smażenie w ruchu
| | Smażenie w woku / Smażenie na patelni (z szybkim mieszaniem)
|